FOOD BOX

FOOD BOX Food Box

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 162 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Food Box. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 8:55 Altyd top service & eten Doe zo voort!
20 mei 2022 om 14:52 Bezorging binnen de vooropgestelde termijn en het was lekker :)
20 mei 2022 om 0:21 Super!
12 mei 2022 om 13:48 Vond de straat niet ookal is het een drukke baan en amper 2km van zen winkel , waardoor hij 40 min later was of gepland (waarschijnlijk 40 min zitten zoeken ) daardoor was de bestelling niet te eten..
3 mei 2022 om 17:23 De durum was met de verkeerde saus mayonaise ipv look. De bezorger stond op de einde van de straat en weigerde dichterbij te komen met instructies hij bleef staan waar hij stond we hebben enorm lang moeten wachten wat normaal ni van de gewoonte is
2 mei 2022 om 22:26 2 uur om te leveren en de pizza zag er uit alsof iemand er frisbee mee had gespeeld
1 mei 2022 om 18:58 Pizza was niet lekker
1 mei 2022 om 18:26 Lekkere pizza, Vriendelijke bezorger
1 mei 2022 om 17:28 We bestelden 2 pizza's die zeer lekker waren! Maar de estimated time of arrival was toch het dubbele van de tijd en da's natuurlijk jammer als je ergens naar uitkijkt.
26 apr 2022 om 14:49 De bezorger vond het adres niet hij wist de straat en wouw het nog eens op mij steken ik ben naar 3 plaatsten moeten gaan waar hij vroeg om te komen maar was er niet na meer dan 1 uur had ik mijn eten hij had het adres verkeerd geschreven op zijn gsm
20 apr 2022 om 7:50 Lekker mix schotel